Dětské skříně

K pořádkumilovnosti je dobré vést děti již od malička. Vhodným prostorem pro uložení oblečení, hraček a učení je právě prostorná dětská skříň. Do Vašeho dětského pokoje si z naší široké nabídky vyberete takovou dětskou skříň, která Vám bude vyhovovat jak rozměrově, tak barevně a typově. Z hlediska provedení v této kategorii najdete dětské skříně v provedení jako je dřevěný masiv a moderní lamino. Kvalitní provedení a materiály tak zaručují stálost povrchové úpravy skříní a dlouhověkost. Aby měly Vaše děti všechno na jednom místě a zejména přehled ve svých věcech, vyberte jim dětskou skříň, která bude splňovat Vaše požadavky po všech stránkách.

Dětské skříně do pokojíčku

V kategorii dětských skříní najdete velký výběr skříní do dětských pokojů. Vybírat můžete z naší nabídky skříně vysoké i nižší nebo také závěsné.
Nabídka je velká také v různých tvarech, velikostech, designovém zpracování a barevnosti. Klasické šatní skříně dvoudvéřové mají police a závěsnou tyč, např. Liana I má i spodní zásuvku. Nabízíme i kombinované dětské skříně, které obsahují závěsnou tyč, zásuvky a případně několik polic, kupříkladu dětská šatní skříň Blox 4.

Levné skříně do dětského pokoje

Skříňky Liana VII a Liana VIII se vyznačují originálním a vtipným zpracováním a to především díky policím utvořeným do geometrických tvarů. Závěsné skříňky Adéla VI a Adéla VII slouží jako police a s povrchovou dvoubarevnou úpravou se tak výrazně stanou velmi estetickým doplňkem každého dětského pokoje.
NÁŠ TIP

Rohové dětské skříně

Unikátní kombinaci několika kusů nábytku v jednom celku Vám nabízíme u sestavy, která zahrnuje dětskou postel s psacím stolem a skříní Adéla XV. Tato sestava je funkčně i esteticky ucelená a co je hlavní, šetří místo. Ideální řešení pro malé dětské pokoje, kde uvítáte každé volné místo na hraní svých dětí.

Zobrazen 1. – 28. z 172 výsledků